ŞEHRİN MODASINI ARTIK “ADA STİLİ” BELİRLİYOR!

28 Haziran 2024 09:59
Antigoni6

Hazır mısınız? Artık hayatımıza “Ada Stili” denilen bir kavram giriyor. Ada hayatının tüm pozitif yönlerini; kumsallarını, mutluluğunu, asaletini ve enerjisini tasarımlara yansıtan bu akım, şehrin modasını da belirliyor.

Image

Sıcak bir yaz esintisi, iyot kokusu, tende hissedilen sıcaklık, rüzgârın ve dalgaların sesi, iskeleye yanaşan vapurlar, mekanlarda kahkahalar, huzur, dinginlik, mutluluk, samimiyet… Bu saydıklarımıza kısaca “Ada Hayatı” diyebiliriz. Şimdi listeye yeni bir şey daha eklendi: Ada Stili! Yani anlayacağınız bu sahillerin insanlarında bir “tarz” göze çarpıyor. Çünkü şehrin modasını artık Ada belirliyor.

Spor-klasik birbirinden güzel tasarımlar, gündüzden geceye kadar size eşlik edebilecek şıklıktaki kombinler, pastel tonların asaleti… Tabii bunun yanı sıra rengarenk eşarplar, “plaj tarzı” olarak da adlandırabileceğimiz fakat şehrin göbeğinde bile göz kamaştıracağınız kimonolar, pareolar…

Hem kadın hem de erkek için var olan seçeneklerle “Ada Stili” tanımı artık hayatımıza girmiş bulunuyor! Sadece kıyafetlerde değil, aksesuarlarla da iddialı tasarımlar kendini gösteriyor. Öyle ki “Bu çanta Ada Stili” dedirtecek modeller ön plana çıkıyor. Gabardinden, kotona, pastel tonlardan, renk cümbüşlerine sahilin, kumsalların rahatlığı ve aynı zamansa cazibesi tarzınıza yansıyor.

Ada modasının en göze çarpan özelliklerinin başında, “her yere uygun” tasarımlar olması geliyor. Bir beyaz gömleği elbise veya tunik olarak kullanabilir, şehirde ve kumsalda rahatlıkla giyebilirsiniz. Kumaş tercihleri ise sıcak yaz günlerinde ekstra konfor sağlıyor.

Artık hayatımızda “Ada Stili” denilen bir moda kavramı var ve bu kavram, şehir modasına yön vermeye hazırlanıyor.

MÜŞTERİ HİZMETLERİ
BİZİ TAKİP ET!
KURUMSAL
SÖZLEŞMELER
MÜŞTERİ HİZMETLERİ
BİZİ TAKİP ET!
KURUMSAL
SÖZLEŞMELER
©Copyright, Antigoni, 2024 Powered by ikas