Rüyalarınızı Eğitin, Yaşamınızı Değiştirin!

12 Ağustos 2024 08:47
NeslihanPerker

Rüya Eğitmeni ve Spiritüel Yaşam Koçu Derya Servet Değerli, uyku aleminin bir insanın hayatının değişip-dönüşmesinde ne kadar etkili olduğunun altını çiziyor. Kendi farkındalığımızdan tutun, bilinçaltımızdaki bütün sırlarımız, öğrenmek istediğimiz tüm cevaplarımız rüyalarımızda gizli!

Image

Rüya eğitmenliği nedir?

İlk başlarda bana “rüyalarımız eğitilebilir mi” diye soruyorlardı. Evet rüyaları eğitebiliyoruz çünkü bilinçaltını eğitiyoruz. Görülen rüyaların nasıl yorumlanabileceği hakkında bilgiler veriyoruz, anlamayı kolaylaştırıyoruz. Aslında rüyayı açıyoruz…Kişinin kendi rüyasını anlayabilmesi direkt bilinçaltını da fark etmesi, yazılımlarını keşfetmesi demek. Burada olumsuz bir durum, blokaj yaratan sebepler varsa dönüştürüyoruz, sembolleri yeniden yorumluyoruz. Rüya Bilgeliği eğitimlerinde bunları yapıyoruz.

Bu eğitimin parçalarından biri rüyalarda görülen bazı anları, görüntüleri gerçek yaşama uyarlama… Bu tam olarak ne işe yarıyor?

İşin en eğlenceli kısmı herhalde tam olarak bu… Olumlu bir rüya gördüğünüzde o esnada gördüğümüz bazı semboller bilinçaltımızın pozitif kaynakları. Biz onu rüyadan alıp, reel-uyanık yaşam dediğimiz alanda gerçekleştirdiğimizde- diyelim rüyasında vapura binerek Beşiktaş’a gitmiş birisi ve kendini çok iyi hissetmiş- yani kişi bu bilinçle eylemde bulunduğunda şu telkini veriyor kendine; “ben mutlu olabiliyorum” … Bu egzersizlerle bilinçaltınızdaki pozitif kaynaklara ulaşıyorsunuz.

İnsanlar hayatlarına dair cevapları rüyalarından öğrenebilir mi?

Öğrenebilir, gelecekle ilgili sorular da sorabilir. Bizler gün içinde tüm bunları kendiliğinden yapıyoruz. Bir olay yaşadığımız -ki genellikle bu olumsuz durumlarda ortaya çıkıyor- neden böyle bir şey oldu diyoruz. Aslında bir sürü soru sorup, cevaplar arıyoruz. Bu soruları olumlu hale getirip örneğin; “ben bunu gelecekte nasıl başarabilirim?” şeklinde dönüştürdüğümüzde, yaklaşımımızı değiştirdiğimizde, cevap olabilecek olumlu sahneleri de rüyalarımızda görmeye başlıyoruz.

Peki bu nasıl oluyor?

Gene bilinçaltının yardımıyla gerçekleşiyor.

Rüyalarda zaman kavramı yok mu? Yani geçmiş, şimdi ve gelecek aynı anda mı yaşanıyor?

Aynen öyle. Biz yaşamlarımızı sembollerle algılıyoruz, mesela şu anda bir ağacın kenarında oturuyorum. Bu dallar, kökler ve ağaç bana öyle huzurlu duygular hissettiriyor ki böyle hissetmemin tek sebebi belki de sadece yanımdaki ağaç ve karşımda oturan arkadaşım.  Bu benim bilinçaltımdaki sembolizmi kaydettiğim alanım. Doğru cevabı almak istediğimde, bu sembolizm rüya sahnemdeki yerini alıyor. Kimi zaman da hiç yaşamadığım bir deneyim, bilinçaltımda kayıtlı olmayan bir şey var ve ortaya çıkıyor! Peki bu nasıl mümkün olabiliyor?  İşte o anlarda metafizik alem veya kolektif bilinçaltı dediğimiz kaynaktan o bilgiyi alıyoruz. Dolayısıyla sorduğumuz bazı soruların cevabı bilinçaltımızda yoksa, muhakkak ki kolektif bilinçte var. Bazen de metafizik alemden geliyor. Bunun açılımları için bazı bilim insanlarının yarattıkları icatları örnek olarak verebiliriz. Yeryüzünde henüz yok ama metafiziksel-evrensel alemde var… Sordukları soruların cevapları rüyalar aracılığıyla sembollerle onlara geliyor ve bazı buluşlar yaşadığımız dünyada ortaya çıkıyor.

Bir kişi hoşlandığı, beğendiği insanın rüyasına girebilir mi?

Bu yapılabilir evet… ama yapılmaması gerekir. Bir başkasının yaşam alanında iradesine müdahaledir. Çok eski dönemlerde Şamanlar, savaş dönemlerinde hükümdarlara yardımcı olmak, bilgi almak için bu yöntemi uygularmış. Ya da karşı tarafın rüyasına girip bu savaşı nasıl kendi lehlerine çevirebileceklerine dair ritüeller yaparlarmış. Ama bunu yapabilmek ciddi bir sorumluluktur, karma yaratmaktır. Bu da herkesin harcı değildir, karşılığında mutlaka bedel ödemek gerekir. Diyelim ki bir kişinin rüyasına girdin, o kişinin sana bağlanmasını da sağladın.  Karşındaki kişinin özgür iradesine etki etmenin belli bir süresi vardır; büyülerin de aynı şekilde belli süreleri vardır mesela… Karşındaki kişi bazı şeyleri fark ettiğinde, sen sürekli olarak bu insanın ruhsal alanına girip iradesine hükmedebilir misin? Hayır. Haliyle karşındaki kişinin sana besleyeceği ilgi ve sevgi sahte olacaktır. Dolayısıyla yapılmamalıdır.

Kişiler kendi hayatları hakkında mesaj almak istediklerinde yatmadan önce ne yapmalılar?

Öğrenmek istediğimiz konuyla ilgili gene soru sorabiliriz. Kişiler hayata geçirmek istedikleri projeleri, kariyer, ilişki, evlilik planları gibi konularda sorular sorabilir. “Şu…şu konunun daha iyi olması için ne yapmam gerekiyor? Bununla ilgili rehberlik istiyorum…” gibi. Sonuçta her halükârda, kendimizi geliştirecek cevaplar geliyor. Çünkü mevcut durumla ilgili olarak farkındalık kazanmamız, dönüştürmemiz gereken özelliklerimiz de olabilir. Belki frekansımızı değiştirmeliyizdir.  Rüyalarda tüm bunların cevaplarını buluyorsunuz.

İkili İlişkiler, Eş ve Sevgililer için Ritüel:

Öncelikle eşi, sevgilisi, ilişkisi olanlar iletişimlerine özen göstersin ve oluşabilecek problemlerde sakin kalarak ani kararlardan kaçınıp çözüm odaklı iletişim kursunlar. Sevgilisi olmayanlar için yeni ve aniden gelişen başlangıçlar olabilir. Akışta yaşayıp görmekte fayda var. Aşk ilişkilerinde eski sayfalar, ilişkiler açılmışsa özgürleşme ve bağ kesme yapılması iyi gelecektir. Bunlar iş ortaklıkları için de geçerlidir. Özgürleşme ve bağ kesme 23 Ağustos’a kadar yapılabilir.

Bir tealight mum yakılır. (Mümkünse uyumadan bir saat önce yapılsın.)

Eski sevgili, eş, problemli biten yeniden akla veya gündeme gelen kişinin veya kişilerin ismi söylenerek aşağıdaki sözler yanan muma söylenir.

"Seninle yaşadığım ve hissettiğim tüm olumsuz ilişki yüklerini, olumsuz anlaşma, sözleşme, karar, yargı ve iletişim bozukluklarını şimdi sonsuza dek bu mumun ateşine bırakıyorum. Seninle olan, bedensel, ruhsal, zihinsel eterik bağlarımı kesiyorum. Seni kendi sevgi kaynağına bağlıyorum. Ben kendi yaşam ve sevgi kaynağımda merkezimdeyim. Seni benden, beni senden özgürleştiriyorum.”

Maddi Kaynaklar ve Parayla İlgili Ritüel:

Gider ve gelir hesabı yapın. Ya giderlerinizi azaltacaksınız ya da gelirlerinizi çoğaltmanın planını yapacaksınız. Geliri çoğaltma planı yaparken kazanmak istediğiniz ve kazanabileceğiniz miktarı belirleyin. Ayda ne kadar para kazanmak istersiniz? (En az giderlerinizin üç katı olmalı) İş planınızı ya da gelir kapınızı geliştirebildiğinizin hayalini kurun. Yazarak yapmak daha iyidir. Hayalinizi bir ağacın altında (meşe, kayın, salkım söğüt) kurgulayabilir ya da yazdığınız hayali, ağacın toprağına tohum eker gibi ekebilirsiniz. Bu hayaliniz için küçük bir eylem planı da geliştirip yapmaya başlayın. Örneğin her sabah yarım saat erken kalkıp egzersiz yapmak veya iş planınız için araştırma yapmak gibi.


MÜŞTERİ HİZMETLERİ
BİZİ TAKİP ET!
KURUMSAL
SÖZLEŞMELER
MÜŞTERİ HİZMETLERİ
BİZİ TAKİP ET!
KURUMSAL
SÖZLEŞMELER
©Copyright, Antigoni, 2024 Powered by ikas