Mozart Hayatınızı Değiştirebilir!

2 Temmuz 2024 11:15
NeslihanPerker

Mozart Terapi ya da diğer adıyla Tomatis Metodu, hamile annelerden aile içinde sorunlar yaşayan ebeveynlere, potansiyelini göstermek isteyen yetişkinlerden özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklara herkesi şifalandırıyor. Mozart’ın müziği tüm dünyada genetik kodunuz ne olursa olsun doğan ve doğacak tüm insanların bilinçaltının, koşulsuzca kabul ettiği tek müzik. Bu yöntemle tanışmaya hazır mısınız?

Image

Evet illaki biliyorsunuz… Yani Mozart’ın ne kadar yetenekli, önemli, dünyaya damgasını vurmuş, müziğe bambaşka özellikler getirmiş gerçek bir deha olduğunu. Yazımızda bahsettiğimiz konu, bunlarla paralel ama çok farklı bir bilgi.

Hiç Tomatis Metodu veya Mozart Terapi diye bir şey duymuş muydunuz? Günümüzde terapiden terapiye koşuluyor malum ancak tamamen bilimsel bir altyapısı olan ve sadece pedagoglar ile psikologlar tarafından uygulanabilen bu yöntem hayatınızı değiştirebilir. Malum ses frekanslarının insan DNA’sında ve psikolojisinde etkili olduğu artık biliniyor. Haliyle işin içine Wolfgang girince mevzu daha da derinleşiyor. Fransız Doktor Alfred Tomatis tarafından bulunan terapi yönteminde, önce bir ses frekans testi yapılıyor. Çıkan sonuca göre “Mozart Müziği” ihtiyacınıza uygun şekilde filtrelenerek, tam iki saat boyunca size dinletiliyor. İhtiyacınıza göre hazırlanıyor olması da en önemli nokta zaten. On beş gün boyunca cumartesi-pazar hariç her gün iki saat bu müziği dinliyorsunuz. Terapi ise üç aşamadan oluşuyor yani; üç kere on beş günlük setler gibi düşünebilirsiniz.

Bu terapide Mozart’ın müziğinin olmasının sebebi ise tüm dünya kültürlerinde genetik kodunuz, esas memleketiniz neresi olursa olsun doğan ve anne karnında doğmayı bekleyen her bebeğin bilinçaltının, koşulsuz bir şekilde Mozart’ın müziğini kabul etmesi ve şifalanabilmesi.

Kalp Atışına Denk Gelen Notalar…

Mozart’ın müziğinin enteresan bir diğer özelliği de bestelerindeki nota vuruşlarının, bir bebeğin anne karnındaki kalp atış ritmine eşit olması.  Mozart Terapi hamile anneler, aile içinde iletişim problemi yaşayan ebeveynler ile çocuklar için çok tercih edilen bir yöntem. Aynı zamanda çocukların potansiyel yetenekleri hakkında adeta rehber niteliğinde. Tüm bunların yanı sıra birçok konuda özel eğitime ihtiyacı olan minikler için de çok faydalı. Yetişkinlerin ise anne karnından itibaren oluşan travmalarını, engel oluşturan bilinçaltı kodlarını nötrleştirmek ve kendilerinde var olan olumlu potansiyellerini ortaya çıkarmak için başvurabilecekleri bir uygulama. Kısaca “Mozart Terapi”den sonra hayatınız değişiyor.

MÜŞTERİ HİZMETLERİ
BİZİ TAKİP ET!
KURUMSAL
SÖZLEŞMELER
MÜŞTERİ HİZMETLERİ
BİZİ TAKİP ET!
KURUMSAL
SÖZLEŞMELER
©Copyright, Antigoni, 2024 Powered by ikas