Mevlana'nın Öğretisi "Üzerinizde"

5 Haziran 2024 07:05
Antigoni6

Bu yaz sakinliğin, huzurun ve derinliğin hissi “Rumi” koleksiyonuyla stilinize yansıyacak.

Image

Şehrin ortasında kalabalıkların içinde, sabah trafiğinde veya akşam eve dönerken korna seslerinin gürültüsünde, gece dışarıda belki bir müziğin gittikçe yükselen atmosferinde, evin balkonunda saat gece yarısını geçtiğinde ve sokaklar biraz dinginleştiğinde, deniz kenarında yürürken kente inat ufuk çizgisine doğru dalıp gittiğinizde ve en nihayetinde bulunduğunuz yerden mutlu olarak “an”da kalmayı başarıp, akışa kendinizi bırakabildiğinizde bilin ki ruh haliniz stilinize de yansıyacak! Nasıl mı?


Beyaz bir tişört günlük hayatın olmazsa olmazlarındandır… Nerede olursanız olun, hangi ortamda bulunursanız bulunun her zaman “kurtarıcı” olma özelliğine sahiptir. Spor, klasik, spor-klasik fark etmez pek çok şekilde tercih edebilirsiniz. Kimiz zaman bir etekle, bazen eşofmanla, yeri geldiğinde blazer bir ceketle, spor ayakkabıyla veya stilettoyla tamamladığınız birbirinden farklı kombinlerin teme parçasıdır. Kadın-erkek fark etmez hepimizin “biraz” tarzıdır.


2024 yazında ise dünya tarihinin en önemli figürlerinden biri olan Rumi’nin öğretileri, birbirinden güzel sözleriyle üzerinize siniyor! “Listen there is a voice that doesnt use words” (Kelimeleri kullanmayan bir ses var, dinle), “Only from the heart can you touch the sky” (Sadece kalpten gökyüzüne dokunabilirsin), Be soulful,be kind,be in love (Duygusal ol, nazik ol, aşk icinde ol)…


Antigoni6’in 2024 ilkbahar-yaz tişört koleksiyonunun ilk serisi olan “Rumi”, Mevlâna Celalettin Rumi’nin sözleri ile Antigoni6’in bakış açısının birleştiği bir koleksiyon olarak, üç farklı temasıyla kombinlerinizdeki yerini alırken, stiliniz iç dünyanızın yansımasıyla “görünür” oluyor. Tişört serisi felsefesi, tasarımının yanı sıra kumaş dokusunun farklılığıyla da çok rahat bir kullanım sağlıyor.


Antigoni6’in mottosu “şehri bırakıp gitmek” değil, “şehre inat ‘anti kaos’” diyebilmek… “Anti kaos” demeye sabah uyanıp evden çıkmadan önce, Rumi serisinden bir tişört seçerek başlayabilirsiniz!

MÜŞTERİ HİZMETLERİ
BİZİ TAKİP ET!
KURUMSAL
SÖZLEŞMELER
MÜŞTERİ HİZMETLERİ
BİZİ TAKİP ET!
KURUMSAL
SÖZLEŞMELER
©Copyright, Antigoni, 2024 Powered by ikas