Bir Yazar ve Bir Seri Katilin Tuhaf Arkadaşlık Hikâyesi

6 Haziran 2024 06:32
Antigoni6

Ödüllü yönetmen Tolga Karaçelik’in son filmi olan ve başrolünde Steve Buscemi’nin rol aldığı “The Shallow Tale of a Writer Who Decided to Write About a Serial Killer” dünya prömiyerini, her yıl New York’ta düzenlenen Tribeca Film Festivali’nde yapacak

Image

Başrollerini dünyaca ünlü oyuncular Steve BuscemiBritt Lower ve John Magaro’nun paylaştığı “The Shallow Tale of a Writer Who Decided to Write About A Serial Killer” ((Bir Seri Katil Hakkında Yazmaya Karar Veren Bir Yazarın Sığ Hikâyesi) Karaçelik’in yazıp yönettiği dördüncü filmi. Aynı zamanda İngilizce çekilen ilk filmi olma özelliğini taşıyor.   New York’ta düzenlenen 2024 Tribeca Film Festivali bünyesinde, 8 Haziran günü ilk kez izleyiciyle buluşacak olan kara komedi türündeki film, boşanma sürecinde bocalayan bir yazarla, kendisine gündüzleri evliliği geceleri ise yeni kitabında kaleme aldığı seri cinayetlerdeki öldürme yöntemleri için danışmanlık yapan emekli bir seri katilin tesadüfi ve tuhaf arkadaşlığını konu alıyor. 


Gişe MemuruSarmaşık ve Kelebekler filmleriyle uzun süre gündemden düşmeyen Tolga Karaçelik, aynı zamanda “Kelebekler” ile Sundance Film Festivali 2018’de Dünya Sineması Büyük Ödülü’nü kazanan ilk yerli yapım olarak tarihi bir başarıya imza atmıştı.


Jane Rosenthal, Robert De Niro ve Craig Hatkoff tarafından başlatılan ve 2002 yılından bu yana her yıl Tribeca Productions tarafından düzenlenen festival çok sevilen yönetmen, yapımcı ve yıldız oyuncuların beklenen prömiyerlerini sinemaseverlerle buluşturuyor.


 “The Shallow Tale of a Writer Who Decided to Write About A Serial Killer”ın 22 gün süren çekimleri New York’un farklı noktalarında; post prodüksiyon çalışmaları ise New York, Los Angeles ve İstanbul’da gerçekleşti. 

MÜŞTERİ HİZMETLERİ
BİZİ TAKİP ET!
KURUMSAL
SÖZLEŞMELER
MÜŞTERİ HİZMETLERİ
BİZİ TAKİP ET!
KURUMSAL
SÖZLEŞMELER
©Copyright, Antigoni, 2024 Powered by ikas