60 Yaşında Yeniden Başlamak…

5 Ağustos 2024 11:12
Antigoni6

Sinema dünyasının en sevilen kadın oyuncularından biri olan Akademi Ödülü sahibi Sandra Bullock, hayat arkadaşının kaybının ardından, iki senedir ara verdiği sinemaya geri dönüyor…

Image

1994 senesinde “Speed” filmiyle hayatımıza girmesinin üzerinden tam 30 yıl geçti ve o gün bugündür de yaşamımızda… Sandra Bullock geçtiğimiz temmuz ayının 26’sında 60.yaşını kutladı. Evlat edindiği iki çocuğu bulunan aktris, uzun süreli hayat arkadaşı Bryan Randall’ın kaybıyla oldukça zor günler yaşadı. 2022’nin mart ayında oyunculuğa ara vereceğini açıkladığında, herkesi şaşırtımıştı. Çok tükenmiş olduğundan, ailesi ve sevdikleriyle vakit geçirmek istediğinden bahsetmişti. O dönem, erkek arkadaşı Randall’ın hastalığının da ilerlediği süreçti; kendisinin bakımıyla ilgilendi.

Şimdi ise Nicole Kidman ile 1998 senesinde başrolü paylaştığı “Pratical Magic”in devam filmi ile yeniden spot ışıklarını üzerinde toplamaya hazırlanıyor. Sinemadaki eşsiz partneri Keanu Reeves ile aynı yapımda olmak istediklerine dair dedikodular dolaşıyor ki büyük ihtimalle onları yeni bir projede izleyeceğiz. Ayrıca Ryan Reynolds, Channing Tatum ve Hugh Grant gibi diğer eski rol arkadaşlarıyla da projeler yapmaktan bahsediyor. Yapımcılık alanında da ilerlemek istediği söyleniyor. Bullock, Netflix’in 2018'deki gişe rekortmeni yapımı Bird Box da dahil olmak üzere, birçok projenin yapımcılığını üstlendi.

Kariyerinin yanı sıra, Bullock’un çocuklarına karşı çok ilgili bir anne olduğu her yerde yazılıyor, söyleniyor. Onların okul antrenmanlarından maçlarına, özel günlerinden günlük rutinlerine hiçbir şeyi kaçırmayan ve vakit ayırmaya çalışan oyuncu, yaşamındaki kolay, zor, inişli çıkışlı, başarılı, hüzün veren, eğlendiren, mutlu eden ve hayatı birkaç kez anlamasına yetecek deneyimleriyle artık 60 yaşında. O hep güzel, hep dinamik, hep 30 sene öncesinde beyazperdede gördüğümüz kestane saçlı cazibeli kadın… Tıpkı “Speed”deki rolü gibi kendi yaşamında da koca bir otobüsü kullanırcasına, korkusuzca direksiyonun başına oturdu, vitesleri değiştirdi, yol ayrımlarına geldi ve hep gaza bastı. Şimdi ise yola kaldığı yerden “yeniden” devam ediyor.


MÜŞTERİ HİZMETLERİ
BİZİ TAKİP ET!
KURUMSAL
SÖZLEŞMELER
MÜŞTERİ HİZMETLERİ
BİZİ TAKİP ET!
KURUMSAL
SÖZLEŞMELER
©Copyright, Antigoni, 2024 Powered by ikas