Nem Aşısı ile Cildinizi Yeniden Kazanın

30 Temmuz 2024 06:37
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahı Op. Dr. Evrim Uçkunkaya

Su, vücudumuzun diğer organları gibi cildimiz için de yaşamsal bir öneme sahip. İster yağlı olsun ister kuru, tüm ciltler neme ihtiyaç duyar. Çünkü cilt kendi dokusunu korumak için en dış bölümünde nemli bir katman oluşturur. Biz de bu nemli katmana uyguladığımız nemli maddeler ile cildin su ihtiyacını karşılarız. Özellikle mevsim geçişleri ve çevresel faktörler cildin nem ihtiyacını daha da kritik hale getirir.

Image

Cildimizin yüz, boyun, dekolte ve el sırtları gibi dış etkenlere en çok maruz kalan bölgelerinde kuruluk ve suya olan ihtiyaç çok daha fazladır. Nem aşısı uygulaması, aşırı su kaybı yaşayan ciltlere kaybettiği canlılığı geri kazandırıyor ve cilt dokusunun doğal nemlendirme işlevini yeniden harekete geçiriyor.

Hyalüronik asit ile ışıl ışıl ciltler:

Yetersiz su tüketimi, güneş, yanlış beslenme ve bozulan uyku düzeni gibi etkenler cildimizde kuruluğa, kırışıklıklara neden olabiliyor. Bu yüzden ışıltısını kaybeden cilt çok daha solgun ve yaşlı görünebiliyor. Saf hyalüronik asit içerikli nem aşıları ise cildimize su desteği sağlayarak hem cildin ihtiyacı olan nemi ve esnekliğini geri kazandırıyor hem de ışıl ışıl pürüzsüz bir efekte sahip olmasına yardımcı oluyor.

Nem aşısı uygulaması ile aşırı su kaybı yaşayan ciltlerde, cildin kaybettiği canlılık geri kazanılıyor ve cilt dokusunun doğal nemlendirme işlevi yeniden harekete geçiriyor. Cildin kaşıntı ve gerginlik hissini azaltıyor ve cildi sahip olduğu doğal rengine kavuşturuyor. İçerisindeki suyu tutucu özelliği, hyalüronik asit ve yağ asitleri içeren özel formülü ile cildi yumuşatıyor, gerginliği azaltıyor ve cilde ipeksi bir dokunuş katıyor.

Hızlı, kolay ve ameliyatsız:

Nem aşısının kolay uygulanabilirliği ve uzun süren etkisi, uzun süreli bakım dönemine yönelik endişeleri ortadan kaldırıyor. Kişiler, uygulamanın hemen ardından yenilenmiş bir ciltle sosyal yaşamlarına geri dönebiliyor. Sadece 20 dakika süren bu yöntemle cilt kaybettiği canlılığı tekrar kazanabiliyor. Uygulamanın sonuçları tek seansta hızlıca alınabiliyor ve ciltteki değişim süreci uygulamanın ardından 1 ay boyunca sürüyor. Kalıcılığı cilt tipine göre değişiklik göstermekle birlikte ciltte yarattığı etki ortalama bir yıl boyunca, yeni işlem uygulanmasına gerek kalmadan devam ediyor.

Hyalüronik asit ve trigliseritler içeren özel içeriği ile nem aşısı, cildin nem ortalamasını düzenliyor ve bozulan bariyer sistemini onarıyor. İşlem sırasında sorunlu bölgeye uyguladığımız lokal anestezi sonrasında cilt dokusuna ince iğneler yardımıyla küçük aralıklar ile hylaüronik asit enjekte ediliyor. Uygulama sonrasında minik ve hafif kızarıklıklar oluşabiliyor ancak bu durum kısa süre sonra kendiliğinden düzeliyor ve geriye ışıl ışıl pürüzsüz bir cilt kalıyor.

Hatırlatalım. Bu işlemin uygulanması ve sonuçları, her kişinin anatomisine, fizyonomisine ve yaşam kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle herhangi bir uygulamadan destek almadan önce mutlaka konunun uzmanı bir doktorla görüşün.

MÜŞTERİ HİZMETLERİ
BİZİ TAKİP ET!
KURUMSAL
SÖZLEŞMELER
MÜŞTERİ HİZMETLERİ
BİZİ TAKİP ET!
KURUMSAL
SÖZLEŞMELER
©Copyright, Antigoni, 2024 Powered by ikas